Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/prvaetap/public_html/libraries/gantry5/compat/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 213

Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/prvaetap/public_html/libraries/gantry5/compat/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 221
Prva Etapa - EP Masters 2012
Evropsko prvenstvo kategorij Masters bo tako kot zadnjih nekaj let tudi letos v češkem Ždar nad Sazavou in sicer med 28.6. in 1.7. Trenutni kandidati za nastop v okviru reprezentance so:

Kronometer:
Guček Andrej
Kopše Igor
Dacar Boštjan
Baloh Marko
Curk Tomi
Rovšček Borut
Brecelj Miloš
Ropret Bojan
Svetik Danijela
Jagodic Andreja

Cesta:
Rovšček Borut
Kopše Igor
Štih Bojan
Dacar Boštjan
Jelič Borja
Melanšek Iztok
Zupanič Janez
Hren Aleš
Prešeren Jani
Guček Andrej
Premrn Lucjan
Poglavc Alojz
Komac Andrej
Debeljak Janez
Brecelj Miloš
Ropret Bojan
Kaučič Primož
Svetlik Danijela
Jagodic Andreja

Zaradi nezavidljive finančne situacije si tokrat pomoči kolesarske zveze ne moremo obetati, kljub vsemu pa bomo poskušali zagotoviti vsaj nekaj dresov in kombinezonov. Informacija v zvezi s tem bo jasna v naslednjem tednu.
Ker ne razpolagam s kontaktnimi podatki vseh s seznama prosim, da se obvestite med seboj in mi na mail  ali GSM 051/692856 javite svojo udeležbo oz. pokličete za dodatne informacije. Sporočite mi tudi podatke o delodajalcu, vkolikor želite, da mu z Zveze pošljejo prošnjo za izredni dopust.
.
Komentarji  
Še link na spletno stran organizatorja: http://www.masters-em.cz/index.asp?tx=1&ln=en
Še link na spletno stran organizatorja: http://www.masters-em.cz/index.asp?tx=1&ln=en